müsli



Ingredienser
8 port
0,75 dlmandlar eller hackade nötter
0,75 dlvetegroddar
0,75 dlsolrosfrö
0,75 dlkokosflingor
0,75 dlbananchips
0,75 dltorkade tranbär
0,5 dlfarinsocker
2,5 dlblandat fullkornsknäckebröd, i småbitar

Gör så här

1 Rosta nötterna 5 minuter i en tjockbottnad stekpanna på medelgod värme. Rör om ofta. Tillsätt vetegroddar, solrosfrö, kokosflingor, bananchips och torkade tranbär och fortsätt rosta i ytterligare 8 minuter. Rör om ofta.
2 Rör ner farinsocker och knäckebröd och rosta alltsammans
i 3 minuter till.
3 Låt müslin kallna och förvara den i en burk med tättslutande
lock.


alltommat.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0