bulgursallad med kanelröra
jag ä så lat. jag har massa bilder i kamera som behövs läggas in i datorn
däribland massa matbilder
dessutom måste jag ju hinna ladda kameran innan jag åker till venedig på söndag!! snacka om god mat där
pasta o pesto hela dagarna långa
mm pesto, det ska jag nog äta nu.

Ingredienser
4 port
3 dl bulgur
1 tsk orientalisk curry
2 tsk smör-&rapsolja
6 dl grönsaksbuljong
1 fänkål, ca 200 g
2 apelsiner
1/2 dl russin
50 g ruckola
Kanelröra:
250 g Keso mini,
cottage cheese
1 tsk mald kanel
25 g rostade
mandelspån
2 krm salt
Gör så här
Fräs bulgur och curry i smör-&rapsolja i en kastrull. Häll på buljongen och koka enligt anvisning på bulgurförpackningen. Skär fänkålen i tunna strimlor. Skala apelsinerna och skär dem i bitar. Blanda bulgur med fänkål, apelsin, russin och rucola på ett stort fat. Blanda ihop kanelröran. Servera salladen med kanelröran. Källa: Arlaköket nr 1 2005