tunnbröd i stekpanna

hallå det här lät ju sjukt gott. hittade det på nån blogg

Sök recept

Tunnbröd i stekpanna


Ingredienser
Portioner: 12 bitar

5 dl vetemjöl 
1 tsk salt 
2-2 1/2 dl Solhavre
ev 1 msk olja

Tunnbröd i stekpanna


 

Gör så här
Arbeta ihop vetemjöl, salt och Solhavre (eller mjölk för
den som vill) till en smidig deg. Tillsätt ev olivolja för smidigare
deg. Dela i 12 delar. Kavla ut varje del så tunt du kan. Grädda brödet
i en torr stekpanna på medelvärme i 3 1/2-4 minuter. Vänd efter 1-2
minuter. Servera med mjölkfritt margarin, rökt skinka och gurkskivor.


funkar nog lika bra med vanlig mjölk skulle jag tro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0