rabarberkräm
usch får dåligt samvete,
hade ju tänkt att lägga ner det här va.
men nae. ska man ha kvar bloggen eller ta bort den
låter den vara kvar, så man åtminstone kan läsa de gamla recepten. men fasen
i förra inlägget skrev jag om rabarberkräm så då måse jag väl bjussa på ett recept också.
det är ju så sjukt gott

bildkälla: kryddburken
hade ju tänkt att lägga ner det här va.
men nae. ska man ha kvar bloggen eller ta bort den
låter den vara kvar, så man åtminstone kan läsa de gamla recepten. men fasen
i förra inlägget skrev jag om rabarberkräm så då måse jag väl bjussa på ett recept också.
det är ju så sjukt gott

bildkälla: kryddburken
2-3 portioner
Du behöver:
- ca 250 g (2-3 stjälkar)
- 2 dl vatten
- ½ dl socker
- 1 ½ msk potatismjöl
Gör så här:
Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka bitar.
Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarber. Låt koka 4-5 min till rabarbern delar sig.
Blanda ut potatismjölet i lite vatten. Häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp, när första bubblan kommer är den klar.
Servera med mjölk.
från recepten.se
Kommentarer
Postat av: Linn
Lägg inte av med din mat-blogg,
det är intressant att läsa och få tips!
Man vet aldrig vad som skall komma som näst :)
Trackback