Quesadilla
åh jag åt just godaste chokladtårtan med smörkräm i, på wayne's!! mmmhmm!
har vart på balträning nyss, kul!!
usch va djag känner att jag segar med bloggen, men dte får nog vara så hädanefter..jag vet att ja skriver ås i varje inlägg, men orkar inte blogga här varje dag längre..ho ho jaja

En enkel mexikansk rätt för två. I Mexico är quesadillas typisk frukostmat eller mindre lunch. Man kan också skära quesadillan i små bitar och servera som tapas eller drinktilltugg.
har vart på balträning nyss, kul!!
usch va djag känner att jag segar med bloggen, men dte får nog vara så hädanefter..jag vet att ja skriver ås i varje inlägg, men orkar inte blogga här varje dag längre..ho ho jaja

Quesadilla
En enkel mexikansk rätt för två. I Mexico är quesadillas typisk frukostmat eller mindre lunch. Man kan också skära quesadillan i små bitar och servera som tapas eller drinktilltugg.
Antal portioner: 2
Ingredienser
6 6 st potatisar, kokta och skalade
2 2 dl riven ost
salt
peppar
2 2 msk olja
olja till stekning
2 2 st små vetetortillas
1 1 st ägg
3 3 st vitlöksklyftor
Gör så här
1. Skiva vitlöken tunt. Mosa ihop potatisen med den rivna osten, salt, peppar och 2 matskedar olja. Knäck och vispa ihop ägget och pensla på den ena tortillan. Lägg potatismassan på.
2. Lägg på den andra tortillan och tryck ihop ordentligt med hjälp av en uppochnervänd skål. Hetta upp en stekpanna med lite olja och stek quesadillan tillsammans med tunt skivad vitlök. Skär quesadillan i bitar och servera.
Kommentarer
Trackback