pasta med mandel från sicilien / coop.se

mor min frågar vad jag vill ha för kvällsmat..och dte kan hon ju undra, för det undrar jag med.
är rätt tom i magen , men ändå mätt.
men nångång snart tänkte jag göra nån gryta (till ris eller couscous), med krossade tomater, jordnötte, rkikärtor o banan..kanske lite jordnötssmör i för det är gött...vi får se hur det går. men sålänge får ni ett annat recept:
Pasta med mandel från Sicilien



Pasta med mandel från Sicilien

 

4 portioner

 

tillagningstid ca 25 minuter

Ingredienser

 4 portioner pasta t ex fusili fullkorn
finns som ekologisk vara100 g mandel, skållad och skalad
finns som ekologisk vara1 vitlöksklyfta
finns som ekologisk vara1 kruka basilika, plockade blad
finns som ekologisk vara100 g parmesanost, nyriven
finns som ekologisk vara500 g tomater, skållade, skalade och skurna i bitar
finns som ekologisk vara1 msk olivolja

= Denna symbol visar att ingrediensen finns som ekologiskt alternativ

    

Tillagning

Rosta mandlarna lätt i en stekpanna. Kör mandel, vitlök, och basilika i en matberedare till en grovt fördelad massa. Lägg massan i en skål och blanda med parmesanost, tomater och olivolja. Koka pastan enligt instruktion på förpackningen. Blanda med pastasåsen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0