pasta med mandel från sicilien / coop.se
mor min frågar vad jag vill ha för kvällsmat..och dte kan hon ju undra, för det undrar jag med.
är rätt tom i magen , men ändå mätt.
men nångång snart tänkte jag göra nån gryta (till ris eller couscous), med krossade tomater, jordnötte, rkikärtor o banan..kanske lite jordnötssmör i för det är gött...vi får se hur det går. men sålänge får ni ett annat recept:

är rätt tom i magen , men ändå mätt.
men nångång snart tänkte jag göra nån gryta (till ris eller couscous), med krossade tomater, jordnötte, rkikärtor o banan..kanske lite jordnötssmör i för det är gött...vi får se hur det går. men sålänge får ni ett annat recept:

Pasta med mandel från Sicilien |
4 portioner | |
|
Ingredienser
| Tillagning Rosta mandlarna lätt i en stekpanna. Kör mandel, vitlök, och basilika i en matberedare till en grovt fördelad massa. Lägg massan i en skål och blanda med parmesanost, tomater och olivolja. Koka pastan enligt instruktion på förpackningen. Blanda med pastasåsen. |
Kommentarer
Trackback