rostade rödbetor med ostkräm

kom just hem från affären, med bland annat rödbetor (hade tänkt göra borstjt, alltid velat äta det - rödbetssoppa), och keso mini

o så kollade jag på arlas sida och hittade dte här receptet istället
med både keso o rödbetor, som jag lyckats köpa hem idag
mmh

en annan favorit är gratinerade rödbetor med chévre-ost..färska rödbetor såklart.

Rostade rödbetor med ostkräm

Ingredienser
4 port

500 g färska rödbetor
Ostkräm:
200 g Keso mini, cottage cheese
1 dl riven Kvibille ädel
1 litet moget päron
4 italienska brödpinnar

Gör så här
Sätt ugnen på 225º. Skala rödbetorna. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen 20-30 min. Blanda cottage cheese och ost. Kärna ur päronet och skär det i mindre bitar. Blanda päron och cottage cheese. Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. Servera brödpinnarna till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0