rostade rödbetor med ostkräm
kom just hem från affären, med bland annat rödbetor (hade tänkt göra borstjt, alltid velat äta det - rödbetssoppa), och keso mini
o så kollade jag på arlas sida och hittade dte här receptet istället
med både keso o rödbetor, som jag lyckats köpa hem idag
mmh
en annan favorit är gratinerade rödbetor med chévre-ost..färska rödbetor såklart.

o så kollade jag på arlas sida och hittade dte här receptet istället
med både keso o rödbetor, som jag lyckats köpa hem idag
mmh
en annan favorit är gratinerade rödbetor med chévre-ost..färska rödbetor såklart.

Ingredienser
4 port
500 g färska rödbetor
Ostkräm:
200 g Keso mini, cottage cheese
1 dl riven Kvibille ädel
1 litet moget päron
4 italienska brödpinnar
Gör så här
Sätt ugnen på 225º. Skala rödbetorna. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen 20-30 min. Blanda cottage cheese och ost. Kärna ur päronet och skär det i mindre bitar. Blanda päron och cottage cheese. Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. Servera brödpinnarna till.
Kommentarer
Trackback