quornfílé med bearnaisesvängd potatis
oj vad tråkigt det känns att jag aldrig skriver så mycket mer än recept här. vet inte vad jag ska skriva?
ni kanske för nöja er med sånthär
ett o annat restaurangtips kommer väl såklart också
men ni bor ju på så många olika ställen
även receptet på fetaostpajen, så fort som möjligt.

ni kanske för nöja er med sånthär
ett o annat restaurangtips kommer väl såklart också
men ni bor ju på så många olika ställen
även receptet på fetaostpajen, så fort som möjligt.

Ingredienser
4 port
400 g quornfilé
750 g delikatesspotatis eller små potatisar
400 g grönsaker t ex sockerärter och morötter
1 tsk japansk soja
3 msk Arla smör-&rapsolja
2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet bearnaise
Gör så här
Tina quornfilén. Tvätta potatisen men låt skalet vara kvar. Skär potatisen i 1 1/2 cm tjocka skivor. Koka potatis och grönsaker var för sig i lättsaltat vatten. Blanda soja och 2 msk smör-&rapsolja. Pensla quornfiléerna på båda sidor och stek dem i resten av smör-&rapsolja ca 2 min per sida. Häll av vattnet från potatis och grönsaker och låt dem ånga av. Blanda försiktigt potatis och crème fraiche. Servera filéerna med potatisen och grönsakerna.
Kommentarer
Trackback