quornfílé med bearnaisesvängd potatis

oj vad tråkigt det känns att jag aldrig skriver så mycket mer än recept här. vet inte vad jag ska skriva?
ni kanske för nöja er med sånthär
ett o annat restaurangtips kommer väl såklart också
men ni bor ju på så många olika ställen

även receptet på fetaostpajen, så fort som möjligt.


Quornfilé med bearnaisesvängd potatis

Ingredienser
4 port

400 g quornfilé
750 g delikatesspotatis eller små potatisar
400 g grönsaker t ex sockerärter och morötter
1 tsk japansk soja
3 msk Arla smör-&rapsolja
2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet bearnaise

Gör så här
Tina quornfilén. Tvätta potatisen men låt skalet vara kvar. Skär potatisen i 1 1/2 cm tjocka skivor. Koka potatis och grönsaker var för sig i lättsaltat vatten. Blanda soja och 2 msk smör-&rapsolja. Pensla quornfiléerna på båda sidor och stek dem i resten av smör-&rapsolja ca 2 min per sida. Häll av vattnet från potatis och grönsaker och låt dem ånga av. Blanda försiktigt potatis och crème fraiche. Servera filéerna med potatisen och grönsakerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0