Färsk pasta med kantareller och grapefrukt
Ingredienser
Portioner: 4
500 g färsk pasta
200 g kantareller
1 liten gul lök
2 msk olivolja
1 grapefrukt
2 plommon
1 dl grovt riven parmesanost
2 dl matyoghurt
flingsalt och svartpeppar

Gör så här
1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen.
2. Rensa svampen, skala och finhacka löken.
3. Stek svamp och lök gyllenbrun i olivoljan.
4. Skala och skär grapefrukten i hinnfria klyftor samt kärna ur plommonen.
5. Blanda pasta med svamp och lök och smaka av med salt och peppar. Lägg på grapefrukt och plommon.
6. Rör ihop ost och matyoghurt och servera vid sidan om.
Tips!
Ställ gärna fram en svartpepparkvarn på bordet om någon vill krydda sin pasta ytterligare.
Kommentarer
Trackback