vit chokladmousse

som smälter i munnen serveras i glas.
Vit chokladmousse  
Ingredienser
8 port

2 dl vispgrädde
150 g vit choklad
1 ägg
1 dl Kesella
färska bär, t ex hallon eller blåbär

Gör så här

Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ner Kesella och sist grädden. Häll upp moussen i små glas. Låt glasen stå i kylen ca 1 tim. Toppa moussen med bär.


Kommentarer
Postat av: CLEMENTSNancy

I can say that you do very famous knowledge relating with this topic. You can compose the thesis proposal for <a href="http://primethesis.com">buy thesis</a> services or just make your <a href="http://primethesis.com">dissertation writing</a> services and some students will buy your dissertation in that location.

2012-07-06 @ 12:09:57
URL: http://primethesis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0